DJ-workshop

  Onze huis DJ, Eddy-F, is een dj met zeer ruime DJ ervaring. Van kinderfeesten tot grote party's heeft hij gedraaid. Deze man weet hoe je een feest moet aankleden met muziek.

  Voor elk feest heeft hij de juiste muziek. Wilt u een modern feest met muziek van nu, top 40, house, dance, hip-hop, R&B dan krijgt u dat. Wilt u liever een feestje met classics uit de jaren 80, dan is dat ook helemaal geen probleem. Deze DJ is thuis in diverse, eigenlijk alle muziekstijlen.

  Voor kinderfeesten draait hij zijn hand ook niet om. kinderen weet hij van begin tot eind bij het feest te houden d.m.v. diverse spelletjes op en met muziek.

  

  Wat we ook aanbieden is een DJ-workshop. Dit kan gewoon op een door u gewenste locatie zolang er maar stroom aanwezig is. Tijdens de workshop wordt aan toekomstige DJ's de basis van het DJ vak uitgelegd en geleerd. De deelnemers kunnen zelf ervaren hoe het is om met 2 cd-spelers te mixen en te voelen wat een DJ voelt als hij of zij staat te mixen. Altijd een groot succes.

  Wilt u meer informatie over onze DJ of de DJ-workshop?

  Stuur dan een mail naar info@special-ed-events.nl en stel daarin uw vraag.

  Een ding staat vast......met DJ Eddy-F is het altijd feest