Een kleine greep uit wat we doen

  Kinderfeestjes

  Is uw zoon of dochter jarig en wilt u een keer wat anders dan anders? Geef dan een kinderdisco kado! Muziek is altijd leuk en je kan veel leuke dingen doen met muziek. Vooral als het kleinere kinderen betreft. Voor de oudere kids is een disco gewoon super. Karaoke behoort ook tot de mogelijkheden. Laat de jarige  DJ zijn op zijn of haar eigen feest eigen feest. Geweldig toch?

  

  Examenfeestjes

  Ben je net geslaagd en wil je dit goed vieren? Geef dan een knalfeest met een goede DJ die je feest onvergetelijk zal maken.

   

  Bedrijfsparty's

  Voor de bekende kerstborrels of de nieuwjaarsparty's wilt u misschien een goede catering en prettige achtergrondmuziek. Dat kunnen we voor u verzorgen. Als u interesse heeft in onze catering (Nederlandse en Surinaamse keuken!!!!!)  stuur dan even een mail voor meer info.

   

  Thema party's

  Elk feest kan je natuurlijk opleuken door het aan een bepaald thema te koppelen. Wat dacht u van een jaren 80 feest met alle danceclassics van toen? Of een horrorfeest? Of voor kinderen bijvoorbeeld een circus thema? Als uw feest een bepaald thema heeft, dan weet u zeker dat het nog lang in de gedachtes van uw gasten zal blijven. Thema feesten zijn altijd leuk.

  

  Teambuildingdag

  Wilt u met uw collega's een leuke dag beleven op een andere manier dan elke dag op kantoor? Kies dan voor een teambuildingdag! Leer uw collega's anders kennen, werk samen op een andere manier dan normaal. Heel erg leuk om de energie weer op te krikken om weer een periode te kunnen werken. Verschillende activiteiten mogelijk.

   

  Bruiloften

  Een bruiloft moet natuurlijk goed verlopen. Dat is een hele belangrijke dag die niet mag mislukken. Een goede band of DJ, of beide, is belangrijk om het feest goed te laten verlopen. De muziekant moet goed aanvoelen wat hij moet doen om de gasten en natuurlijk het bruidspaar een fijn feest te bezorgen. Ook hier kunnen we weer voor een heerlijke catering zorgen.

   

  Dit is slechts een kleine greep uit wat we kunnen realiseren voor u. Eigenlijk is alles wel mogelijk. Is er iets dat u graag zou hebben georganiseerd en staat het er niet bij? Geen probleem. Neem contact met ons op en we gaan direct kijken hoe we het voor u kunnen regelen.

  Ook als u alleen maar een band, een DJ, catering of iets anders wilt boeken, kunt u dat gewoon via ons doen. Het hoeft niet direct een heel pakket te zijn.

  Voor meer info nodigen we u uit om een mailtje te sturen naar: info@special-ed-events.nl of vul het formulier in op de pagina: "wilt u nog wat kwijt".

   

  Kort samengevat: Contact ons met al uw verzoeken, want niks is te gek. 

  

   

  Special Ed Events